سرپرست شبكه بهداشت و درمان چرام، از طرح تشدید بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط اين شهرستان از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي در سطح این شهرستان خبر داد.
سرپرست شبكه بهداشت و درمان چرام، از طرح تشدید بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط اين شهرستان از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي در سطح این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام، علی جعفری فر گفت: تأمین امنیت، سلامت غذایی و حفظ سلامت شهروندان در تمام ایام سال بدون تردید حاصل تلاش و همت مضاعف کارشناسان بهداشت محیط است که این مهم به نحو مطلوب فراهم شده و وضعیت بهداشت محیطی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی به سطح عالی تر ارتقاء یافته است.
وی افزود: تیم کارشناسان این شبکه با حضور در سطح شهر چرام نسبت به بررسی میزان رعایت نکات بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اقدام نمودند.
جعفری ادامه داد: در این بازدید میزان دمای فریزر محل نگهداری مواد غذایی مورد اندازه گیری دقیق قرار گرفته و 200 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته جمع آوری شد.
وی در پایان خواستار گزارش تخلفات بهداشتی توسط هم استانیان، در صورت مشاهده این موارد به شماره تلفن 1490 (190) شد.6_18











